Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (3.60 secunde)
Mihai Pelin dovedeste, inclusiv cu documente inedite, ca aceste tablouri nu au fost scoase din tara de Carol al II-lea, cum sustinuse si Securitatea, si lasa a se intelege regele Mihai I, ci chiar de catre ultimul suveran al Romaniei, dupa o intelegere a acestuia cu Groza si Dej.
Imi place mult si Loredana Groza, pentru ca intotdeauna vine cu ceva nou. - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Tot in urma unui sondaj printre bucuresteni ar putea candida din partea PSD pentru a treia oara la primarie senatorul Sorin Oprescu. ... Potrivit unor surse citate de Mediafax, sondajul il indica pe primul loc pe Sorin Oprescu, urmat de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Desi sondajul comandat de catre PSD, realizat in perioada 4-7 februarie 2005 in Bucuresti, l-a dat pe Sorin Oprescu drept prima optiune ca primar general din partea PSD in viziunea bucurestenilor, acesta a ales functia de director de campanie al candidatului mandatat de BEx, Marian Vanghelie.
Cristian Sorin Dumitrescu: ... Sorin Oprescu: ... Cristian Sorin Dumitrescu: Nu vreau sa fac asertiuni, ca sa nu va fur din timp, pe marginea interventiei mele.
Ieri, in cadrul Delegatiei Permanente, Sorin Oprescu a anuntat ca s-a decis sa candideze pentru aceasta functie. ... Nemultumiri au existat si in DP, fiindca, la un moment dat, i s-a reprosat lui Sorin Oprescu ca a refuzat sa candideze pentru Primaria Capitalei, lasandu-i astfel cale libera lui Vanghelie.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu s-a hotarat inca daca se inscrie in cursa pentru prezidentiale. ... Daca iau hotararea pozitiva, si eu sper sa iau hotararea pozitiva, am sa merg si prin tara", a precizat Sorin Oprescu.
Pe a patra pozitie in clasament se situeaza Corneliu Vadim Tudor, cu 4,20% din otiunile exprimate, urmat de candidatul independent Sorin Oprescu, cu 3,26% din voturi, in timp ce Kelemen Hunor captase doar 3,14% din voturi.
El a facut anuntul cu putin timp inainte de inceperea conferintei si a precizat ca se gandeste la o echipa din care ar dori sa faca parte Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, ba chiar si Sorin Oprescu daca va reveni in partid, asa cum a declarat public mai demult.
Senatorul Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, spune ca noul acord cu FMI reprezinta polita de asigurare financiara a pomenilor electorale. ... Succes in campanie tuturor!", spune senatorul Sorin Marius Bota.
Realitatea.net a scris luni, citand surse din PDL, ca, in echipa cu Sorin Frunzaverde si Cezar Preda, Vasile Blaga va propune un guvern de uniune nationala, iar din acesta ar urma sa faca parte USL si UDMR.
Sorin Oprescu e cotat in unele sondaje cu 70-80%, ceea ce reprezinta garantia ferma a realegerii sale. ... Din nefericire, Sorin Oprescu are antecedente severe in ce priveste autosuficienta:
La fel ca si presedintele interimar, Emil Boc, vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde considera inoportuna fuziunea dintre democrati si liberali fiindca, pe de o parte, a fost constituita “in sfarsit“ si doctrinar o alianta dintr-un partid de centru si unul de dreapta, iar pe de alta parte, fiindca suportul electoral pentru o alianta este mai mare.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Sorin Oprescu: "Am vrut sa incerc 20 de masini electrice..." Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat, pentru Gandul, ca a intentionat sa probeze 20 de prototipuri de masini electrice, ca sa-si dea seama daca sunt viabile pentru traficul din Capitala, dar a fost victima unor promisiuni neonorate.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani".
google-analytics.com